Sen de Akran Desteği Gönüllüsü Ol! | Kapadokya Üniversitesi

Sen de Akran Desteği Gönüllüsü Ol!

Sevgili Öğrencilerimiz, sizleri Akran Desteği gönüllüsü olmaya davet ediyoruz.

Akran Desteği hem akademik destek veren hem de akademik destek alan öğrencilerin bireysel kazanımlar elde etmesini hedeflemektedir. Bu kapsamda, destek alan öğrenciler akademik başarılarını yükseltmekte, destek veren öğrenciler ise bilgilerini pekiştirmekte, iletişim kurma ve ders anlatma becerilerini geliştirmektedirler. Sistem kapsamındaki dersler birebir veya en fazla 15 kişiden oluşacak küçük gruplar halinde organize edilir.

Akran Desteği sisteminde görev almaya, bilgisini arkadaşları ile paylaşmaya, paylaşırken de pekiştirmeye gönüllü öğrencilerimizi https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/akran-destegi-sistemi/ adresinde yer alan başvuru formunu doldurup, pdr@kapadokya.edu.tr e-posta adresine 12.10.2023 tarihine kadar göndermeleri gerekmektedir.

Sizleri, üniversitemizin başarısına öğrenerek ve öğreterek katkı sağlayacağınız bu programa destek vermeye davet ediyoruz.

Unutmayın, bilgiyi pekiştirmenin en iyi yolu başkalarıyla paylaşmaktır!

Akran desteği sisteminde akademik destek vermek isteyen öğrenciler şu özellikleri taşımalıdır:

• Ön lisans programlarında 2. sınıf, lisans bölümlerinde 3. veya 4. sınıf olanlar başvuru yapabilirler.
  • Akran desteği verecek olanlar ilgili derslerinde en az BA notu almış olmalıdır.
  • Akran desteği verecek öğrenciler disiplin cezası almamış olmalıdır.

Detayları, https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/akran-destegi-sistemi/ linkinden inceleyebilirsiniz.

Başvurularınızı bekliyoruz.

Diğer Duyurular Tümü