Sağlık Bölümleri/Programları Uygulama Dersleri Hastane Servis Saatleri | Kapadokya Üniversitesi

Sağlık Bölümleri/Programları Uygulama Dersleri Hastane Servis Saatleri

Sağlık bölümü/programı öğrencilerinin 2021-2022 akademik yılı güz dönemindeki uygulama eğitimi servis saatlerine ilişkin;

SAĞLIK PROGRAMLARI ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE!

Hastane Uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususlar:

1. Nevşehir servis kalkış noktaları/saatleri:

• Mustafapaşa’dan, İdari Bina yanı, Saat: 07.40
  • Ürgüp Migros Önü, Saat:07.45
  • Ürgüp Mustafapaşa Köy Terminali, Saat: 07.50
  • Ürgüp Yerleşkesi, Saat: 08.00

Servislerin hastane kalkış noktası Ağız ve Diş Sağlığı programı öğrencileri için Nevşehir ADSM otoparkı, diğer programlar için Acil Servis çıkışı karşısında yer alan otopark alanıdır.

Öğrencilerin hastaneye giriş saati 08.30’dur. Öğrenciler, 08.45 itibari ile uygulama alanlarında hazır durumda olacaklardır.

Grupların hastaneden çıkış saatleri:

PROGRAM

15.00-15.15

16.00-16.15

TG, ENF, ADS, PL

İAY, DY, DYING

AN, AH, TDS, OM

FT, RT, FTR, BD

2. Kayseri servis kalkış noktaları/saatleri:

• Mustafapaşadan, İdari Bina yanı, Saat: 07.40
  • Ürgüp Migros Önü, Saat: 07.45
  • Ürgüp Mustafapaşa Köy Terminali, Saat: 08.00

Öğrencilerin hastanelere giriş yapma saati 08.40’dır. Öğrenciler, 08.50 itibariyle uygulama alanlarında hazır durumda olacaklardır.

Servislerin hastane kalkış noktası Acil Servis önüdür.

Grupların hastaneden çıkış saatleri:

Kayseri Şehir Hastanesi’nde uygulama eğitimi alacak tüm gruplar saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaktır. Servis kalkış saati ise 16.15’tir.

Kayseri Devlet Hastanesi’nde uygulama eğitimi alacak tüm gruplar saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaktır. Servis kalkış saati ise 16.15’tir.

3. Ürgüp Devlet Hastanesi

Ürgüp Devlet Hastanesinde uygulama eğitimi alacak öğrenciler ulaşımlarını kendileri sağlayacaktır.

Öğrenciler, 08.30 itibari ile uygulama alanlarında hazır durumda olacak ve saat 16.00’da hastaneden çıkış yapacaklardır.

*Lütfen yukarıda belirtilen konulara özen gösteriniz. Tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü