Öğrencilerimizin İletişim Bilgilerinin Güncellenmesi | Kapadokya Üniversitesi

Öğrencilerimizin İletişim Bilgilerinin Güncellenmesi

Sevgili 2. sınıf öğrencilerimiz, sizinle sağlıklı bir iletişim kurmamız için iletişim bilgilerinizi güncellemeniz gerekmektedir. İletişim bilgilerinizi nasıl güncelleyeceğinizi anlatan dokümanı okumak için tıklayınız. Lütfen bilgileri dokümanda belirtildiği şekilde eksiksiz doldurunuz. Bundan sonra size özel yapılacak bilgilendirmeler yeni giriş yaptığınız iletişim bilgileri ile yapılacağından gerekli işlemin 23 Temmuz 2020 (Yarın) Saat 18:00’e kadar yapılması çok önemlidir.

Otomasyon sistemine giriş için tıklayınız.

Lütfen bu mesajı arkadaşlarınıza da iletiniz.

Diğer Duyurular Tümü