Lisansüstü Eğitim, Öğretim ve Araştırma Enstitüsü 2022-2023 Güz Dönemi 2. Başvuru Kayıt İşlemleri | Kapadokya Üniversitesi

Kayıt işlemleri 06-10 Eylül 2022 tarihleri arasında; yedek kayıt işlemleri ise 13-15 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Kayıt Aşamaları

1. Aşama

kayit.kapadokya.edu.tradresindeki “Öğrenci Bilgi Formu”doldurulmalıdır. Formda yer alan bilgiler kontrol edilmeli ve varsa gerekli düzeltmeler yapıldıktan sonra kaydedilmelidir. Öğrenci bilgi formu alanına giriş yapmak için “4” numaralı “Dönemlik Kayıt” seçeneği seçilmeli, T.C. Kimlik numarası, doğum tarihi ve öğrenci numarası ile giriş yapılmalıdır. (Öğrenci numarası “sonuc.kapadokya.edu.tr” adresinden öğrenilebilir)

2. Aşama

kayit.kapadokya.edu.tradresindeki “Öğrenci Bilgi Formu”doldurulduktan sonra, aynı ekrandaki “Taahhütname Bilgileri” alanı doldurulmalı ve “Ödeme Yöntemi alanından aşağıdaki ödeme yöntemlerinden biri seçilerek ödeme aşamasına geçilmelidir.

Taahhütnamede yer alan “Ödeme Yöntemi” alanı

• Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın dönemlik ücreti görülür. Söz konusu ücret banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATM’den Ödeme, Havale-EFT) vasıtasıyla ödenebilir

• Kredi Kartı Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın dönemlik ücreti görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap*” butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir.

• Kredi Kartı Taksitli, (sadece anlaşmalı banka kartları için**) taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın dönemlik ücreti görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap* butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir. Bu işlem gerçekleştirildiğinde dönemlik ücret 4 eşit taksite bölünerek tahsil edilecektir.

• Kredi Mail Order, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünde peşin ücretin %30’u görülür. Söz konusu ücretin ilk taksiti ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap*” butonuna tıklayarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile (kredi kartıyla) ödenebilir. (Ödeme belgesi, işlemi takiben e-posta adresinize iletilecektir.) Ücretin geriye kalan kısmı için 3 eşit taksitli mail order tanımlanmış olur.

* “Ödeme Yap” ekranında sistemin kullanıcı adı şifre bilgisi istemesi halinde kullanıcı adı olarak kayit.kapadokya.edu.tr adresine girmiş olduğunuz e-posta adresinizi şifre olarak da T.C. Kimlik numaranızı girmelisiniz.

** Bonus, World, Maximum, CardFinans ve Ziraat BankKart

EğitimÜcretinin YatırılacağıBanka Hesap Bilgileri

Havale veya EFT yapılacak ise;

Alıcı: KapadokyaÜniversitesi

IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81

ıklama:Öğrenci Ad-Soyad ve okul no veya T.C. kimlik no

Garanti BankasıŞubesine gidilir ise;

-İsteğe bağlıödeme

- Kurum Kodu: 2623 (NEV. EĞİTİM HESABI)

- Açıklama:Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No veya T.C. Kimlik No

* Ödeme tutarınıhesaplamak içinkayit.kapadokya.edu.tradresinde ön kayıt işlemi tamamladıktan sonra karşınıza gelecek Eğitim Taahhütnamesinden yararlanabilirsiniz. Ödemeyi banka aracılığıile peşin yapmayacakların mutlaka kredi kartıile işlem yapmaları gerekmektedir.

** Öğrencinin adı-soyadıve T.C. kimlik numarasıödeme dekontunda açık birşekilde yazılıolarak belirtilmişolmalıdır.

3. Aşama

kayitbelgeleri.kapadokya.edu.tr adresinde bulunan 'Yeni kaydolan öğrencilerimiz lütfen tıklayınız' seçeneği ile giriş yaparak ödeme belgesinin yüklenmesi yeterlidir.

4.  Aşama

Kayıt işleminin tamamlandığına dair SMS bildirimini takiben Kesin Kayıt Belgelerinin asılları* en geç 30 Eylül 2022 tarihine kadar Üniversitemize ulaşacak şekilde kargo/posta yolu ile gönderilmelidir.

* Kayıt Belgeleri

1. Lisans Diploması (Mezun Belgesi)

2. Lisans Mezuniyet Transkripti (Not Dökümü Belgesi)

3. ALES çıktısı veya GMAT, GRE Belgesi (Başvuru esnasında ALES belgesi ibraz etmişler için)