Lisans Programları İngilizce V-VI-VII-VIII Dersleri Güz Dönemi Muafiyet Sınavı Başvurusu Hk. | Kapadokya Üniversitesi

2-5 Ekim 2024 tarihleri arasında yapılacak olan İngilizce V-VI-VII-VIII dersleri muafiyet sınavları ile ilgili alınan kararlar doğrultusunda mezun durumunda olan ve son sınıfa geçmiş öğrenciler için muafiyet sınavı açılacak derslerde yapılan değişiklikler aşağıdaki gibidir;

1. 2021 girişli öğrencilerden İngilizce-V ve İngilizce-VI derslerini alıp başarısız olanlar ile bu dersleri hiç almamış öğrenciler için muafiyet sınavları açılacaktır.
  2. Mezun durumunda olan öğrenciler için İngilizce-V, İngilizce-VI ve İngilizce-VII derslerinin sınavları açılacaktır.
  3. Mezun durumunda olan 2020 girişli Havacılık Yönetimi programı öğrencileri için yukarıdaki derslere ek olarak İngilizce-VIII dersi muafiyet sınavı açılacaktır.

Başvurular 24-26 Eylül tarihleri arasında ydyo@kapadokya.edu.tr adresine e-posta ile aşağıda yer alan tablo şablonu kullanılarak yapılacaktır. Son başvuru tarihi 26 Eylül 2024 saat 23:59’dur.

T.C. Kimlik Numarası

Öğrenci Numarası