İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 26-30 Ocak 2022 tarihlerinde Üniversitemiz İstanbul yerleşkesinde örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir, yüz yüze sınavlar ertelenmiştir.

İstanbul Valiliği tarafından alınan karar doğrultusunda 31 Ocak 2022 Pazartesi gününe kadar Üniversitemiz İstanbul yerleşkesinde örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir, yüz yüze sınavlar ertelenmiştir. Yeni takvim ileri bir tarihte duyurulacaktır. Uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılması planlanan sınavlar daha önce duyurulan saatte yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.