İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi Taşınıyor | Kapadokya Üniversitesi

İstanbul Sabiha Gökçen Yerleşkesi Taşınıyor

İstanbul’da 2011 yılından bu yana Sabiha Gökçen Havalimanı HEAŞ C-Blok adresinde havacılık eğitimi veren üniversitemiz daha iyi hizmet sunmak amacıyla yeni yerleşkesine taşınıyor.

Toplamda yaklaşık beş bin metrekare kapalı alana sahip olan yeni binamız Kurtköy ve Pendik merkezlerini birbirine bağlayan Ankara Caddesinde, ulaşım imkanları bakımından oldukça avantajlı bir noktada bulunmaktadır.

Yeni Sabiha Gökçen Yerleşkemizin, tüm öğrencilerimize, öğretim elemanlarımıza ve iş birliği yaptığımız kurum ve kuruluşlara hayırlı olmasını diliyoruz.

Otobüs Hatları hakkında bilgi
Yerleşkeye otobüsle ulaşım için aşağıdaki hatlar kullanılabilmektedir:

• 132 – Kartal – Akfırat
  • 132B – Kartal Metro– Akfırat Evleri
  • 132D – Kartal – Kurtdoğmuş Köyü
  • 132E – Kartal – Emirli Köyü
  • 132H – Kartal – Sabiha Gökçen Havalimanı
  • 132P – Kartal – Recep Tayyip Erdoğan Caddesi
  • 133GP – Kartal – Göçbeyli Merkez Camii
  • 133Ü – Pendik – Gazi Bulvarı
  • 16KH – Kadıköy – Sultanbeyli Peronlar
  • E-10 – Kadıköy – Sabiha Gökçen Havalimanı
  • KM18 – Kartal – Sabancı Üniversitesi
  • KM27 – Pendik – Sultanbeyli Peronlar
  • KM27 – Cevizli Peronlar – Sultanbeyli Peronlar

Yukarıdaki hatlar kullanıldığında "Kader Sokağı" durağında inmek en doğru tercih olacaktır.

Metro Durağı hakkında bilgi

Yerleşkemize hızlı erişim için Kadıköy - Sabiha Gökçen Havalimanı Metro hattı kullanılabilmektedir. Metro ile ulaşımda, Kurtköy Metro durağından Ankara Caddesinde bulunan yerleşke binamızın mesafesi yaklaşık 15 dakikadır.

Diğer Duyurular Tümü