Hava koşullarının ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle 24.01.2022 Pazartesi günü Üniversitemiz Nevşehir yerleşkelerinde örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir, yüz yüze yapılması planlanan tüm sınavlar ertelenmiştir.

Hava koşullarının ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle Üniversitemiz Mustafapaşa, Uçhisar ve Ürgüp yerleşkelerinde 24.01.2022 Pazartesi günü örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir. Yüz yüze yapılması planlanan mazeret sınavları ve lisans hazırlık grupları final sınavları ertelenmiştir. Yeni takvim ileri bir tarihte duyurulacaktır. Uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılması planlanan sınavlar daha önce duyurulan saatte yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.