Hava koşullarının ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle 26.01.2022 Çarşamba günü Üniversitemiz Nevşehir yerleşkelerinde örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir, yüz yüze yapılması planlanan sınavlar ertelenmiştir.

Hava koşullarının ulaşımı olumsuz etkilemesi nedeniyle 26.01.2022 Çarşamba günü Üniversitemiz Mustafapaşa, Uçhisar ve Ürgüp yerleşkelerinde örgün eğitim ve öğretime ara verilmiştir, yüz yüze yapılması planlanan sınavlar ertelenmiştir. Yeni takvim ileri bir tarihte duyurulacaktır. Uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılması planlanan sınavlar daha önce duyurulan saatte yapılacaktır. İlgili öğrencilerimize duyurulur.