Erasmus+ 2022 İngilizce Yeterlik Sınavı | Kapadokya Üniversitesi

Erasmus+ 2022 İngilizce Yeterlik Sınavı

Erasmus+ 2022 Projesi Öğrenim ve Staj hareketlilikleri kapsamında yapılacak olan İngilizce Yeterlik Sınavı 25.03.2023 tarihinde iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir.

Sınav çevrimiçi olarak uygulanacak olup sınavın birinci aşaması olan yazılı bölüm saat 10:00’da ALMS üzerinden, sınavın ikinci aşamasını oluşturan sözlü kısmı ise 13:00 itibari ile yine ALMS üzerinden yapılacaktır. İngilizce yeterlik notu %50 yazılı, %50 sözlü kısımdan oluşmaktadır.

Sözlü sınav oturum saatleri için tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü