"Bir Bilene Sor Programı" Başlıyor | Kapadokya Üniversitesi

"Bir Bilene Sor Programı" Başlıyor

Kapadokya Üniversitesi Öğrenme ve Öğretmeyi Geliştirme Komisyonu tarafından geliştirilen Bir Bilene Sor sistemi 2020-2021 yılında başlıyor.

Bir Bilene Sor, yeni başlayan öğrencilerin, bilmediklerini tecrübeli öğrencilere sordukları; öğrencinin öğrenciye yol gösterdiği bir oryantasyon programıdır. İlk yarı dönem için planlanan programda, üst sınıf öğrencileri arasından programda yer almaya gönüllü olan tecrübeli öğrenciler, yani bir bilenler, yeni arkadaşlarına üniversite hayatına alışma süreçlerinde rehberlik edeceklerdir.

Bu seçkin gruba katılmaya gönüllü olan öğrencilerimiz, Rektörümüz Hasan Ali Karasar ve Öğrenci Koordinatörümüz Arda Çakır ile, dönem başlangıcından önce yüzyüze veya online bir platformda bir araya gelecek ve Üniversitemizde büyük fayda getireceğine inandığımız bu yeni programın yapılandırılmasında söz sahibi olacaklardır.

Programa destek vermek isteyen tecrübeli öğrencilerimizin https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/bir-bilene-sor-sistemi/ sayfasında yer alan Bir Bilen Başvuru Formunu doldurup, fotoğrafını çekip 25.08.2020 tarihine kadar pdr@kapadokya.edu.tr adresine mail olarak göndermeleri veya 0536 620 00 26 iletişim numaralı WhatsApp hattına iletmeleri gerekmektedir.

Bir bilen olmak için,
•    Ön lisans programlarında 2. sınıf, lisans programlarında 3. sınıf düzeyinde olmak,
•    2.4 üzerinde genel not ortalamasına sahip olmak,
•    Disiplin cezası almamış olması gerekmektedir.

Detaylar, https://ogek.kapadokya.edu.tr/ogrenci/bir-bilene-sor-sistemi/ linkinde yer almaktadır.

Diğer Duyurular Tümü