Avrupa Öğrenci Kartı Anketi | Kapadokya Üniversitesi

Avrupa Öğrenci Kartı Anketi

Avrupa Öğrenci Kartı (European Student Card - ESC), Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen Avrupa Öğrenci Kartı Girişimi'nin (ESCI) önemli unsurlarından biridir. ESC, yükseköğretim öğrencileri için Avrupa genelinde hareketliliği ve öğrencilik durumunun doğrulanmasını (verification) kolaylaştırmayı amaçlamaktadır.

Bu amaç doğrultusunda, öğrencilerin Avrupa Öğrenci Kartından ne istedikleri ve öğrenci kartlarının mevcut kullanımına ilişkin görüşleri hakkında daha fazla bilgi edinmek amacıyla bir anket hazırlanmıştır. 4 Kasım 2022 tarihine kadar aşağıdaki linkten anketin doldurulması süreci iyileştirmeye fayda sağlayacaktır.

Ankete erişmek için lütfen tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü