AFAD Topluluğu Kuruluşu

AFAD Topluluğu kurulacaktır, topluluk kuruluşunda yer almak isteyen veya başkanlık görevini yürütmek isteyen tüm öğrenciler, başvurabilir.

Topluluklar Başkan ve Yönetim Kurulu Adayı Başvuru Şartları

• Topluluk başkanı olmak istenen öğrenciler 2021-2022 akademik yılı kayıtlarının;
  • Başkan dahil yönetim kuruluna aday olacak kişilerin, seçimin yapıldığı tarihten itibaren normal eğitim süresinin en az 1 akademik yıl daha devam edecek olması gerekmektedir. ( Ön lisans programları için; Hazırlık ve 1. Sınıf. Lisans programları için; Hazırlık, 1.Sınıf veya 2.Sınıf aktif öğrencisi olmak)

Topluluk başkanı veya yönetim kurulu üyesi olacaklar aşağıdaki şartları sağlamalıdır.

• Bir öğrenci aynı toplulukta sadece bir görev alabilir.
  • Bir öğrenci en fazla iki toplulukta görev alabilir. (Başvuruda bulunan Topluluk başkanı adaylarının Yönetim Kurulu listelerini oluştururken bu kurala dikkat etmeleri gerekmektedir, kurala uymayan başvuru listeleri kabul edilmeyecektir.)
  • Daha önce yöneticisi olduğu topluluk kapanmış olan öğrenciler, aynı isim veya amaçla kurulmuş topluluklarda yönetici olamazlar.

Topluluk Yönetimi - Başvuru ve Seçim Takvimi

• Tüm başvuruların takvimde belirtilen tarihe kadar aşağıda yer alan formun doldurularak sks@kapadokya.edu.tr adresine iletilmesi gerekmektedir.

Topluluk Kuruluş Talebi Formları;

Var olan topluluklar ve kapsamları dışında farklı konularda topluluk kurmak isteyen öğrenciler aşağıda yer alan belgeleri eksiksiz bir şekilde iletmeleri gerekmektedir.

• Yönetim kurulu aday başvuru listesi için tıklayınız.
  • Topluluk Tüzüğü oluşturmak için gerekli olan taslak tüzüğe buradan ulaşabilirsiniz.
  • Topluluk Kurma Talep formunu indirmek için tıklayınız.
  • “Öğrenci Etkinlikleri Yönergesi için tıklayınız.

Başvuru Takvimi

Süreç