23 Ağustos 2024 Tarihli Akademik Personel Alımı (Düzeltme İlanı) | Kapadokya Üniversitesi

23 Ağustos 2024 Tarihli Akademik Personel Alımı (Düzeltme İlanı)

Kapadokya Üniversitesinden:

DÜZELTME İLANI
ÖĞRETİM ÜYESİ DIŞINDAKİ KADROLARA PERSONEL ALIM İLANI

Fakülte/Enstitü/Yüksekokul

Bölüm/Program

Kadro Unvanı

Özel Şartlar

Kadro Sayısı

Ales

Yabancı Dil Puanı

İlan No

Kapadokya Meslek Yüksekokulu

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

Öğr. Gör.

İngiliz Dili Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim -Tercümanlık, İngiliz Dil Bilimi, İngiliz Dili Eğitimi, İngilizce Öğretmenliği bölümlerinden birinde lisans mezunu olmak. Aynı alanlarda yüksek lisans yapmış olmak.

İlan 19

22.08.2024 tarih ve 32640 sayılı Resmî Gazete’de aslına uygun olarak yayımlanan; Üniversitemiz Öğretim Elemanı Alımı İlanının Kapadokya Meslek Yüksekokulu, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği Programı, Öğretim Görevlisi ilanı özel şartı ve yabancı dil puanı yukarıdaki şekilde değiştirilmiştir.

Diğer Duyurular Tümü