2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru Duyurusu | Kapadokya Üniversitesi

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru Duyurusu

2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvurusu

YÖK’ün E-75850160-104.01.07.01-260 sayılı Pedagojik Formasyon Eğitimi yazısı ile Üniversitemiz lisans programları öğrencilerine pedagojik formasyon eğitimi seçmeli ders olarak açılmıştır. Kısıtlı kontenjan bulunmasından dolayı başvurunun kontenjan sayısının üzerinde olması durumunda formasyon eğitimi alabilecek öğrenciler GANO (Genel Not Ortalamasına) sıralamasına göre yüksek olanlardan itibaren sıralanarak seçilecektir. İlk seçimde program kontenjanlarının dolmaması halinde tüm başvurular içerisinden GANO sıralamasına göre bir kez daha seçim yapılacaktır.

Not: Eğitim programında yer alan seçmeli dersler yerine seçilecek derslerden ücret alınmayacaktır. Dönemlik 30 AKTS üzerinde olan ve yaz okulu kapsamında verilen dersler belirlenen kredi ücretiyle ücretlendirilecektir.

Başvurular 3-7 Ekim 2024 tarihleri arasında alınacaktır.

*Beslenme ve Diyetetik, Çocuk Gelişimi, Ebelik, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Grafik Tasarım, Hemşirelik, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Psikoloji, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Turizm Rehberliği, Türk Dili ve Edebiyatı, Yönetim Bilişim Sistemleri programlarında 2., 3. ve 4. Sınıfta öğrenim görmekte olan öğrencilerimiz başvuruda bulunabilir.


Başvuru için tıklayınız. (başvuru süresi bitmiştir.)

YÖK’ün ilgili yazısı için tıklayınız.

MEB öğretmenlik atama alanları için tıklayınız.

Formasyon derslerinin listesi için tıklayınız.

Kapadokya Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Usul ve Esasları için tıklayınız.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız