2024-2025 Akademik Yılı Mazeretli Kayıt İşlemleri | Kapadokya Üniversitesi

2024-2025 Akademik Yılı Mazeretli Kayıt İşlemleri

Üniversitemize yerleşen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Üniversitemize kayıt yaptırmaya hak kazanan öğrenci adayları kayıtlarını uzaktan kayıt yöntemiyle veya yüz yüze yaptırabilirler.

Mazeretli Kayıt Tarihleri
Kayıt işlemleri 26 Ağustos- 02 Eylül 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

 Taahhütnamede yer alan “Ödeme Yöntemi” alanı 
  • Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın yıllık ücreti görülür. Söz konusu ücret banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATM’den Ödeme, Havale-EFT) vasıtasıyla ödenebilir. 
  • Kredi Kartı Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücreti görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap*” butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir. 
  • Kredi Kartı Taksitli, (sadece anlaşmalı banka kartları için**) taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücreti görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap*” butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir. Bu işlem gerçekleştirildiğinde toplam ücret tercihe göre 5 veya 10 eşit taksite bölünerek tahsil edilecektir. 
  • Kredi Mail Order, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünde peşin ücretin ¼ görülür. Söz konusu ücretin ilk taksiti ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap*” butonuna tıklayarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile (kredi kartıyla) ödenebilir. (Ödeme belgesi, işlemi takiben e-posta adresinize iletilecektir.) Ücretin geriye kalan kısmı için tercihe göre 5 veya 10 eşit taksitli mail order tanımlanmış olur. 

* “Ödeme Yap” ekranında sistemin kullanıcı adı şifre bilgisi istemesi halinde kullanıcı adı olarak kayit.kapadokya.edu.tr adresine girmiş olduğunuz e-posta adresinizi şifre olarak da T.C. Kimlik numaranızın başına Kun ekleyerek girmelisiniz. (Örn: Kun12345678911) 
** Bonus, World, Maximum, CardFinans ve Ziraat BankKart 
Eğitim Ücretinin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri 
Havale veya EFT yapılacak ise; 

Alıcı: 

Kapadokya Üniversitesi 

IBAN: 

TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81 

Açıklama: 

Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No veya TC. Kimlik No 

Garanti Bankası Şubesine gidilir ise; 

  • İsteğe bağlı ödeme 
  • Kurum Kodu: 2623 (NEV. EĞİTİM HESABI) 
  • Açıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No veya TC. Kimlik No 

* Ödeme tutarını hesaplamak için kayit.kapadokya.edu.tr adresinde ön kayıt işlemi tamamladıktan sonra karşınıza gelecek Eğitim Taahhütnamesinden yararlanabilirsiniz. Öğrenci adayları yukarıda ayrıntıları verilen banka hesabına Eğitim Taahhütnamesinde yer alan asgari öğrenim ücretini (taksitli ödeme yapacaklar için peşin eğitim ücretinin ¼’ü) yatırmaları gerekmektedir. Ücretin tamamı peşin olarak ödenecek ise banka aracılığı yapılabilir. Eğer ödemeler taksitler halinde yapılacaksa tüm ödemeler kredi kartı ile yapılmalıdır. 
** Öğrencinin adı-soyadı ve T.C kimlik numarası ödeme dekontunda açık bir şekilde yazılı olarak belirtilmiş olmalıdır. Yüz yüze kayıt yaptıracaklar için kayıt alanında banka şubeleri bulunacaktır. 

 


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız