2024 - 2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı | Kapadokya Üniversitesi

2024 - 2025 Akademik Yılı Oryantasyon Programı

2024 - 2025 Akademik Yılı Açılış Dersi ile başlayacak yeni eğitim-öğretim yılının oryantasyon programına ulaşmak için tıklayınız.

Not: Açılış dersi ve oryantasyon esnasında derste olan öğrencilerimiz tüm programı sınıflarındaki projeksiyon ile izleyebileceklerdir. Sorusu olan öğrencilerimiz ise mobil cihazlarından MsTeams uygulaması üzerinden sorularını sorabileceklerdir.

MsTeams hesabınıza henüz giriş yapmadıysanız Microsoft Teams Kullanım Bilgilendirmesinin de içinde yer aldığı İzle-Öğren-Gel videosuna ulaşabilirsiniz.

Diğer Duyurular Tümü