2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru Duyurusu | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Başvuru Duyurusu

YÖK’ün E-75850160-104.01.07.01-260 sayılı Pedagojik Formasyon Eğitimi yazısı ile Üniversitemiz lisans programları dördüncü sınıf öğrencilerine pedagojik formasyon eğitimi seçmeli ders olarak açılmıştır. Kısıtlı kontenjan bulunmasından dolayı aşağıda yer alan bölümlere tabloda verildiği şekilde kontenjan ayrılmıştır. Başvurunun kontenjan sayısının üzerinde olması durumunda formasyon eğitimi alabilecek öğrenciler GANO (Genel Not Ortalamasına) sıralamasına göre yüksek olanlardan itibaren sıralanarak seçilecektir. İlk seçimde program kontenjanlarının dolmaması halinde tüm başvurular içerisinden GANO sıralamasına göre bir kez daha seçim yapılacaktır.

Not: Eğitim programında yer alan seçmeli dersler yerine seçilecek derslerden ücret alınmayacaktır. Dönemlik 30 AKTS üzerinde olan ve yaz okulu kapsamında verilen dersler belirlenen kredi ücretiyle ücretlendirilecektir.

Başvurular 20-22 Mart 2023 tarihleri arasında alınacaktır. Pedagojik formasyon eğitimi akademik takvimi için tıklayınız.

Başvuru için tıklayınız.

YÖK’ün ilgili yazısı için tıklayınız.

MEB öğretmenlik atama alanları için tıklayınız.

Formasyon derslerinin listesi için tıklayınız.

Kapadokya Üniversitesi Pedagojik Formasyon Eğitimi Usul ve Esasları için tıklayınız.

Fakülte / Yüksekokul:

Başvurabilecek programlar: