2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Hazırlık Sınıfları Kur Bitirme / Final Sınavı Takvimi | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Bahar Dönemi Hazırlık Grupları Kur Bitirme / Final Sınavı 14-15 Haziran 2023 tarihlerinde çevrimiçi (online) olarak uygulanacaktır.

Sınav, yazılı (%40) ve konuşma (%60) bölümleri olmak üzere iki aşamadan oluşacak ve

Hazırlık Ön lisans/İstanbul ve Nevşehir grupları için 14 Haziran 2023, Çarşamba günü

Hazırlık Lisans grupları için 15 Mayıs 2023, Perşembe günü yapılacaktır.

KUR BİTİRME / FİNAL SINAVI

Hazırlık / Ön lisans

(İstanbul/Nevşehir)

Hazırlık Lisans

14 Haziran 2023

15 Haziran 2023

TEAMS Gözetim Oturumu

9.15

Yazılı

(Dil Bilgisi, Kelime Bilgisi. Dinleme, Okuma, Yazma)

9.30

Konuşma

11.00

Sınav esnasında TEAMS üzerinden gözetim yapılacaktır. Öğrencilerimizin 9.15’de (sınav başlama saatinden 15 dakika önce) ALMS ders sayfasındaki "Gözetim Oturumu" linkine tıklayarak TEAMS oturumuna kamera ve mikrofonları açık olarak katılması gerekmektedir. Sınav linki ALMS ders sayfasında ayrıca yer almaktadır.

Konuşma Sınavı Oturum Bilgileri:

İstanbul Hazırlık için tıklayınız.

Nevşehir Hazırlık Ön lisans için tıklayınız.

Nevşehir Hazırlık Lisans için tıklayınız.

Kapadokya Üniversitesi Senatosu tarafından alınan “Depremden etkilenen öğrencilerimiz için final sınavları yerine ödev, proje verilebilecek ve/veya ek sınav hakkı tanınacaktır.” kararı gereğince söz konusu haktan yararlanmak isteyen öğrencilerimizin 01.06.2023, 23.59’a kadar aşağıdaki link üzerinden başvuru yapmaları gerekmektedir. Başvurular, sistemde mevcut olan öğrenci bilgileri ile karşılaştırılarak değerlendirmeye alınacaktır.

Diğer Duyurular Tümü