2022-2023 Akademik Yılı Önceki Öğrenmenin Tanınması ve İntibak İşlemleri ile İlgili Başvurular (Lisansüstü Programlar Hariç) | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Akademik Yılı Önceki Öğrenmenin Tanınması ve İntibak İşlemleri ile İlgili Başvurular (Lisansüstü Programlar Hariç)

Başvurular 1-7 Eylül 2022 tarihleri arasında online olarak alınacaktır.

Başvuru yapmak için lütfen aşağıdaki adrese tıklayınız ve açıklamayı dikkatlice okuyunuz.

http://kpdk.link/Muafiyet-Transfer-Talep-Formu

Açılan sayfada;

1. Muafiyet/Transfer talep formu karşınıza gelecektir. Formda, daha önce alınan dersler bölümünde yer alan bilgilerin önceki Üniversiteden alınan transkripte yazdığı şekilde; karşılığında muaf olmak istenen ders bilgilerinin ise https://bilgipaketi.kapadokya.edu.tr/ adresindeki ‘Eğitim Öğretim Bilgi Sistemi’nde yer alan 'Akademik Programlar' isimli sekmede bulunan ilgili eğitim programından seçilerek tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

2. Formun ve ekranın sol altında yer alan ‘Ek-1: Transkript Belgesi’ isimli alana önceki öğreniminize ait ilgili kurumdan alınmış transkript belgesi taratılarak pdf formatında yüklenecektir.

3. Formun ve ekranın sağ altında yer alan ‘Ek-2: Ders İçeriği’ isimli alana önceki öğreniminize ait ilgili kurumdan alınmış ders içerikleri taratılarak pdf formatında yüklenecektir.

 * Başvuru süresinden sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız