2022-2023 Akademik Yılı Kısmi Süreli Çalışma Başvurusu | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Akademik Yılı Kısmi Süreli Çalışma Başvurusu

2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Kısmi Süreli Çalışma Başvurusu başlamıştır. Başvurmak isteyen öğrenciler 21.09.2022- 27.09.2022 saat 17:00'ye kadar başvuru evraklarını sks@kapadokya.edu.tr adresine mail olarak iletmelidir.

Kısmi zamanlı öğrenci çalıştırma usul ve esasları yönergesine ulaşmak için tıklayınız.

Gerekli belgeler;

• Kısmi zamanlı çalışan öğrenci başvuru formuna ulaşmak için tıklayınız.
  • Kısmi zamanlı çalışan öğrenci KVKK taahhütname formuna ulaşmak için tıklayınız.
  • Açık rıza beyan formu için tıklayınız.

Formlar dışında başvuruda gerekli olan diğer belgeler;

• Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • Bilgi/beceri belgesi
  • Gelire ilişkin belgeler (öğrenciye ve aileye ait)
  • Adli sicil kaydı
  • Sağlık Provizyon Aktivasyon Sistemi (SPAS) Müstahaklık Sorgulama Belgesi (e-Devlet üzerinden veya SGK'dan alınacaktır)
  • SGK ilişik taahhütnamesi için tıklayınız.

Diğer Duyurular Tümü