2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ön lisans & Lisans Trimestir Bölüm/Programlar Muafiyet Sınavı Başvurusu (Hazırlık Sınıfları Hariç) | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Ön lisans & Lisans Trimestir Bölüm/Programlar Muafiyet Sınavı Başvurusu (Hazırlık Sınıfları Hariç)

2022-2023 akademik yılı bahar dönemi ön lisans ve lisans trimester bölüm/programlar muafiyet sınavları (Hazırlık Sınıfları Hariç) Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 20-21 Ocak 2023 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular 17 Ocak 2023 tarihinde online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

* Lisans bölümler için muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.
* Ön lisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Yukarıda listesi yayınlanan dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz başvuru süresi içerisinde muafiyet@kapadokya.edu.tr adresine e-posta ile talepte bulunabilirler. E-posta ile başvuruda bulunacak öğrencilerimizin aşağıdaki bilgilendirmeyi dikkatle okumaları ve bu adresten farklı bir talepte bulunmamaları gerekmektedir.

  1. Bu adresten, sadece yukarıdaki ders listesinde bulunan ancak online başvuru yapamayan veya online olarak seçebileceği ders olmasına rağmen karşına gelemeyen öğrenciler başvuruda bulunacaklardır.
  2. Yukarıdaki ders listesinde bulunmayan dersler için bu adresten başvuru yapmayınız.
  3. Yukarıdaki listede yer alan ve başarılı olunan dersler (şartlı olarak geçenler hariç) için muafiyet sınav başvurusunda bulunmayınız.
  4. Başka bir yükseköğretim kurumundan alınmış olunan dersler için muafiyet transfer talepleriniz için başvuruda bulunmayınız.
  5. Muafiyet sınavı mecburi bir sınav değildir. Muafiyet sınavının mazeret sınavı için başvuru alınmamakta veya muafiyet sınavı için mazeret sınavı yapılmamaktadır.
  6. Talebinizi lütfen bir defa ve tek hesaptan gönderiniz. (E-postanız ile ilgili tarafınıza bir onay maili veya cevap yollanmamaktadır. Bir sıkıntı yaşamanız durumunda sınav öncesinde gönderdiğiniz e-postayı ibraz etmeniz istenebilir, lütfen silmeyiniz.)
  7. Talebinize ilişkin e-postanın metin bölümünde sadece aşağıdaki şablonun yer alması ve doldurulması gerekmektedir. (Şablonu kopyalayıp, yapıştırınız ve doldurunuz.)

T.C. Kimlik Numarası

:

 

Öğrenci Numarası

:

 

Öğrencinin Kayıtlı Olduğu Bölüm/Program

:

 

Başvuru Sisteminde Görünmeyen Ders Adı/Adları

1

 

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

Son başvuru tarihi 17 Ocak 2023 saat 23:59’dur.
Başvuru yapmayan/öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.
Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Başarılar dileriz.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız