2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Eğitim ve Öğretimde İzlenecek Usul ve Esaslar Hakkında | Kapadokya Üniversitesi

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Dönemi Eğitim ve Öğretimde İzlenecek Usul ve Esaslar Hakkında

 

Kıymetli Öğrencilerimiz,
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17 Şubat 2023 tarihli yazısı ile 19 Şubat 2023 tarihinde yaptığı “Yükseköğretim Kurumlarımızda 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretime İlişkin Sorular ve Cevaplar” açıklaması doğrultusunda Üniversitemiz yetkili organları tarafından alınan kararlar uyarınca sömestr programlarında teorik dersler 27 Şubat 2023 tarihinden itibaren uzaktan öğretim sistemi üzerinden yapılacaktır ve bu derslere Yüksek Öğretim Kurulu tarafından yeni bir tavsiye kararı alınana kadar bu esasta devam edilecektir.
İş yeri uygulamaları devam etmekte olup bunun dışındaki uygulamalı dersler ile teorik ve uygulamanın bir arada yürütüldüğü derslerin uygulama kısımları yüz yüze eğitimin başlamasının ardından yapılacaktır. 
Yukarıda bahsedilen karar ve duyurularda Nisan ayı itibariyle yüz yüze eğitime geçmenin planlandığı bildirilmiştir. Uygulamalı derslerin ne zaman ne şekilde yapılacağı bu konu netlik kazandıktan sonra duyurulacaktır.

Yükseköğretim Kurumunun 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine ilişkin 19.02.2023 tarihli açıklaması için tıklayınız.

Yükseköğretim Kurumunun 2022-2023 Bahar Yarıyılı Eğitim ve Öğretimine ilişkin 22.02.2023 tarihli açıklaması için tıklayınız.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız