2021-2022 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması Sonuçları

02.10.2021 tarihinde gerçekleşen 2021-2022 Akademik Yılı Ödüllü Oryantiring Yarışması Sonuçları

Kadınlar

Derece Ad Soyad Süre (dk.)
1. Zeynep Aydın 47.42
2. Aysel İrem Kanariya +6.89
3. Melisa Özmen +6.91

Erkekler

Derece  Ad Soyad Süre (dk.)
1. Furkan Kerem Şentürk 36.13
2. Erkan Çetin +0.06
3. Görkem Mehmet Şimşek +2.88

Dereceye giren öğrenciler, kazandıkları ödülleri 25.10.2021 tarihine kadar sks@kapadokya.edu.tr adresine mail atarak talep edebilirler.

Ödüller

• 1.'ye:Balon Turu
  • 2.'ye:ATV Turu
  • 3.'ye:Lokal'de Akşam Yemeği

Ödüller Hakkında Bilgilendirme

• ATV Turu ve Lokal'de akşam yemeği ödülleri 2 kişiliktir. Kazananlar birlikte gitmek istedikleri kişiyi mailde bildirmelidir.
  • Ödüller kazanıldığı tarihten (02.10.2021) itibaren 02.11.2021 tarihine kadar kullanılmalıdır.
  • Balon turu kazanan öğrenciler için planlanan günde balon uçuşlarının hava şartları nedeniyle iptal olması durumunda, hakları başka bir güne aktarılır.
  • Kadınlar ve erkekler kategorilerinde ATV turu kazanan yarışmacıların birlikte gelecekleri misafirleri (her kategori için 1 kişi) ile birlikte (toplamda 4 kişi) belirlenecek ortak gün ve saatte tura katılmaları zorunludur.