2021-2022 Akademik Yılı Mazeretli Transfer Başvuruları | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Mazeretli Transfer Başvuruları

Öğrencilerimizin daha önce bir yükseköğretim kurumundan alıp başarılı oldukları dersler için mazeretli transfer başvuruları 29 Kasım – 3 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Son başvuru tarihi 3 Aralık 2021 saat 23:59’dur.

 

* Başvuruda bulunacak öğrencilerin,

1. Muafiyet/transfer talep formunu, (Muafiyet/Transfer talep formundaki daha önce alınan dersler bölümünde yer alan bilgilerin önceki Üniversiteden alınan transkripte yazdığı şekilde; karşılığında muaf olmak istenen derslere ait bilgilerin ise bilgipaketi.kapadokya.edu.tr adresindeki ‘Akademik Programlar’ sekmesinde yer alan bölüm ve program müfredatlarına ulaşılarak tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.)

2. Mazeretlerine ilişkin dilekçe ve eklerini,

3. Önceki öğrenimine ait transkriptlerini,

4. Önceki öğrenimine ait onaylı ders içeriklerini, (varsa sertifika veya eklemek istenilen diğer belgeleri)

transfer.kapadokya.edu.tr adresine (Kullanıcı adı: Öğrenci Numarası; Şifre: T.C. Kimlik Numarası) giriş yaparak yüklemeleri gerekmektedir. transfer.kapadokya.edu.tr adresine giriş yapamayan öğrencilerimiz, Üniversitemiz sekreterliklerine dilekçe ile başvuruda bulunarak, sistemin kendilerine açılmasını talep edebilirler.

 

* Başvuru süresinden sonra Üniversitemize ulaşan belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız