2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Türk Dili-Temel Mantık Bilgisi - I Dersi Ara Sınavı Hakkında

Kapadokya Üniversitesi 2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Türk Dili-Temel Mantık Bilgisi - I dersinin ara sınavı 17 Kasım 2021 Çarşamba günü 19:05-19:45 saatleri arasında yapılacaktır.

Sınav http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarih ve saatte sisteme giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

17 Kasım 2021 Çarşamba günü saat 19:05-19:45 dışında sınavın tekrarı yapılmayacaktır.

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi (uzaktanogretim@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.