2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Sömestir-Trimestir Programları Ortak Dersler Ara Sınavları Hakkında (2. Ek Yerleştirme) | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Sömestir-Trimestir Programları Ortak Dersler Ara Sınavları Hakkında (2. Ek Yerleştirme)

 

Kapadokya Üniversitesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Döneminde 2. ek yerleştirme ile kaydolan ve aşağıda belirtilen derslerin ara sınavlarına girememiş öğrenciler, mazeret formunu doldurup ilgili Müdürlüğe/Dekanlığa başvuru yaparak sınavlara girebilirler.

 

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I,

Temel Bilgi Teknolojileri,

Güzel Sanatlar - I,

Türk Dili - I

 

Trimestir Programları Sınav Tarihleri

 

İlgili derslerin ara sınavları trimestir programlar için 6 Aralık 2021 Pazartesi günü 09:00’da başlayıp 8 Aralık 2021 Çarşamba günü 23:59’da sona erecektir.

 

 

Sömestir Programları Sınav Tarihleri

 

İlgili derslerin ara sınavları sömestir programlar için 27 Aralık 2021 Pazartesi günü 09:00’da başlayıp 29 Aralık 2021 Çarşamba günü 23:59’da sona erecektir.

 

 

Ara sınavlar http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır.

Öğrenciler, belirtilen tarihler ve saatlerde sisteme giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

 

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi (uzaktanogretim@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız