2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Sömestir Programları Ortak Dersler Final Mazeret Sınavları

2021-2022 akademik yılı güz dönemi sömestir programları ortak dersler final mazeret sınavları 8 Şubat 2022 Salı günü aşağıda belirtilen saatlerde http://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr adresinden online olarak yapılacaktır. Öğrenciler, belirtilen tarih ve saatlerde sisteme giriş yapabilecek ve sınavı tamamlayabileceklerdir.

Temel Bilgi Teknolojileri - 10:00-10:30

Türk Dili-I - 11:30-12:00

Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I - 13:30-14:00

Not: Sınav tarihlerinden önce öğrencilerin sisteme mutlaka giriş yapmaları; giriş yapamayan öğrencilerin Açık ve Uzaktan Öğretim Birimi (uzaktanogretim@kapadokya.edu.tr) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.