2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi SHUİ/UHY/DYİ Advanced English-I Final Öncesi OOPT Sınavı Sonuçları | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)(İst.), Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)(Nev.), Uçuş Harekat Yöneticiliği ve Diyaliz (İngilizce) programları Advanced English - I dersi Final Öncesi OOPT Sınavı sonuçları ilan edilmiştir.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)(İst.) Final Öncesi OOPT Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce)(Nev.) Final Öncesi OOPT Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Uçuş Harekat Yöneticiliği Final Öncesi OOPT Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Diyaliz (İngilizce) Final Öncesi OOPT Sınavı sonuçları için tıklayınız.

Not: Listede devamsız ve final sınavına giremez yazan öğrenciler Advanced English - I dersi final sınavlarına alınmayacaklardır.

Diğer Duyurular Tümü