2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Takvimi | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Muafiyet Takvimi

Lisans bölümler muafiyet sınav takvimini indirmek için tıklayınız. (Mustafapaşa-Ürgüp yerleşkeleri)

Ön lisans programlar muafiyet sınav takvimini indirmek için tıklayınız. (Mustafapaşa-Ürgüp yerleşkeleri)

Ön lisans programlar muafiyet sınav takvimini indirmek için tıklayınız. (Sabiha Gökçen yerleşkesi)

Önemli Not: Sınava girecek öğrencilerimiz Üniversitemiz web sayfasında yayınlanan ‘T.C. İçişleri Bakanlığı Covid-19 Tedbirleri Kapsamında, Covid-19 Aşısı veya PCR Testi Gerekliliği Hakkında Duyuru’ kapsamında kampüslere alınacaktır. Hayat Eve Sığar uygulamasında 'HES kodu sorgula' alanına girip kişinin 'Aşı/bağışıklık/test verileri İçişleri Bakanlığı genelgesine uygundur.' ibaresini görüyorsanız yerkeleşkelere girişlerinizde sorun olmayacaktır. Kurallara uymayan öğrencilerimiz sınava ve yerleşkelere alınmayacaktır. Konuya hassasiyetle yaklaşılması önem arz etmektedir.

Diğer Duyurular Tümü