2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi II. Ek Yerleştirme Hazırlık Sınıfları Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Saat ve Salon Bilgileri | Kapadokya Üniversitesi

2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi II. Ek Yerleştirme Hazırlık Sınıfları Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Saat ve Salon Bilgileri

 

2021-2022 akademik yılı güz dönemi II. ek yerleştirme Hazırlık Sınıfları Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı  8 Kasım 2021 Pazartesi günü saat 15:00’da yapılacaktır.

Sınav iki aşamalı olup hem muafiyet hem de seviye tespiti için yapılacaktır.  İlk aşama için Mustafapaşa yerleşkesinde Cankut Bagana – FU, Sabiha Gökçen yerleşkesinde S6 bilgisayar laboratuvarları kullanılacaktır.

Sınavın ilk aşaması okulumuz bilgisayar laboratuvarında yapılacak olan çevrimiçi seviye tespit sınavı olup (Oxford online placement test - OOPT), ikinci aşaması ise sözlü sınav olarak uygulanacaktır.

İlk aşamadan önlisans öğrencileri İngilizce B1 seviyesinde, lisans öğrencileri ise B2 seviyesinde puan aldıkları takdirde ikinci aşamaya geçebileceklerdir. Bu sınav aynı zamanda seviye tespit için de kullanılacağı için katılım zorunludur.

Aynı gün, ilk aşamanın sonucu Mustafapaşa yerleşkesi için Cansever Konağı panosuna asılacak ve başarılı öğrencilerimizin sözlü sınavı yine Cansever Konağı dersliklerinde saat 17:00’da başlayacaktır.

Sabiha Gökçen yerleşkesi için ilk aşama sonuçları da aynı gün, sınav sonrası, yerleşke panosuna asılacak ve başarılı öğrencilerimiz yine S6 dersliğinde konuşma sınavına saat 17:00’da alınacaktır.

Sınava giren öğrencilere (2. dozunu en az 2 hafta önce olmuş) aşı, geçirilmiş hastalık; her ikisi de yoksa azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır. Bu şartları sağlamayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Diyaliz (İngilizce) – Uçak Teknolojisi (İngilizce) – Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği (İngilizce) – Uçuş Harekat Yöneticiliği – İngiliz Dili ve Edebiyatı – İngilizce Mütercim ve Tercümanlık okuyacak bütün öğrencilerin bu sınava katılması gerekmektedir.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız