2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi I. Ek Yerleştirme Hazırlık Sınıfları Muafiyet ve Seviye Tespit Sınavı Saat ve Salon Bilgileri

2021-2022 akademik yılı güz dönemi I. ek yerleştirme Hazırlık sınıfları muafiyet ve seviye tespit sınavı Mustafapaşa yerleşkesinde 15 Eylül 2021 tarihinde yapılacaktır. Sınavlar iki aşamalı olup hem muafiyet hem de seviye tespiti için yapılacaktır.

2021-2022 I. Ek Yerleştirme Nevşehir Hazırlık Muafiyet Sınavı Salon ve Saat bilgisi için tıklayınız.

Muafiyet sınavı, ilk aşaması okulumuz bilgisayar laboratuvarında yapılacak olan çevrimiçi seviye tespit sınavı olup (Oxford online placement test - OOPT), ikinci aşaması ise sözlü sınav olarak uygulanacaktır.

İlk aşamadan önlisans öğrencileri İngilizce B1 seviyesinde, lisans öğrencileri ise B2 seviyesinde puan aldıkları takdirde ikinci aşamaya geçebileceklerdir. Bu sınav aynı zamanda seviye tespit için de kullanılacağı için katılım zorunludur.

Aynı gün, ilk aşamanın sonucu Cansever Konağı panosuna asılacak ve başarılı öğrencilerimizin sözlü sınavı yine Cansever Konağında B dersliklerinde saat 12:00'de başlayacaktır. Sınava giren öğrencilere (2. dozunu en az 2 hafta önce olmuş) aşı, geçirilmiş hastalık; her ikisi de yoksa azami 48 saat önce yapılmış negatif PCR testi sorgulaması yapılacaktır.

Öğrencilerimize başarılar dileriz.