2021-2022 Akademik Yılı Güz Dönemi Hazırlık Sınıfı Muafiyet Sınavı Ek OOPT Oturumu Bilgileri

2021-2022 güz dönemi 16 Eylül 2021 tarihinde yapılan hazırlık sınıfı muafiyet sınavı birinci aşamasına HES kodu sorgulamasından ötürü sınava giremeyen öğrenciler 17 Eylül 2021 Cuma günü saat 10:00’daki oturuma yetişecek şekilde belgelerini tamamlamaları şartıyla (HES kodu onayı) İstanbul Sabiha Gökçen yerleşkesinde Lab-1 salonunda, Mustafapaşa yerleşkesinde ise Cankut Bagana - FU salonunda ek oturuma girebilirler.