2020 Projesi Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği (Ek) İlanı | Kapadokya Üniversitesi

2020 Projesi Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği (Ek) İlanı

2020-1-TR01-KA103-084004 numaralı proje kapsamında (ek) öğrenci stajı için başvurular alınacaktır.

Önemli: Bu İlanda değerlendirme kriterlerini sağlayarak hareketliliğe hak kazanan öğrenciler Aralık 2022-Mayıs 2023 tarihleri arasında 60-120 gün staj yapacaklardır. Takvim size uymuyorsa lütfen bir sonraki başvuru dönemini bekleyiniz.

Başvuru yapmadan önce metni dikkatlice inceleyiniz. Sorularınız için erasmus@kapadokya.edu.tr adresine mail atabilirsiniz.

Başvuruya https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr linkine tıklayıp arama kısmına “Kapadokya Üniversitesi” yazarak ulaşabilirsiniz.

Diğer Duyurular Tümü