2020-2021 Bahar Dönemi Uygulamalı Dersler Rotasyon Grupları Hakkında | Kapadokya Üniversitesi

2020-2021 Bahar Dönemi Uygulamalı Dersler Rotasyon Grupları Hakkında

Sevgili Öğrencilerimiz,

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Döneminde, Senatomuz tarafından bazı uygulamalı derslerin yüz yüze işlenmesine karar verilmiştir. İlgili uygulama derslerinin işleniş planlaması tamamlanmıştır.

Üniversitemizin laboratuvar/mutfaklarında/atölyelerinde yüz yüze yapılacak olan uygulama eğitimlerine ait rotasyon grupları ve tarihlerini içeren tabloyu indirmek için tıklayınız.

Covid – 19 tedbirleri doğrultusunda öğrencilerimiz okula belirlenen periyodlarda gruplar halinde geleceklerdir. Covid-19 tedbirleri gereğince uygulama eğitimlerine katılacak öğrencilerin e-devlet üzerinden HES kodu almaları gerekmektedir.

Öğrencilerimizin konuya hassasiyetle yaklaşmaları ve belirlenen tüm kurallara riayet etmeleri önem arz etmektedir.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız