2020-2021 Akademik Yılı Hazırlık Lisans Sınıfına Bir Yıl ve Daha Uzun Süre Devam Etmiş Öğrenciler için Muafiyet Sınavı Başvuruları | Kapadokya Üniversitesi

Hazırlık lisans sınıfına bir yıl ve daha uzun süre devam etmiş öğrenciler için muafiyet sınavı 19.02.2021 tarihinde https://uzaktanogretim.kapadokya.edu.tr/Account/LoginBefore sitesi üzerinden sözlü olarak gerçekleştirilecektir.

Başvurabilecek öğrencilerin listesini görmek için tıklayınız.

Öğrencilerimizden hazırlık muafiyet sınavına başvuru hakkı olduğu halde listede bilgileri bulunmayan öğrencilerimiz kubra.ozen@kapadokya.edu.tr adresine e-posta yoluyla talepte bulunabilirler.

Son başvuru tarihi 16 Şubat 2021 saat 18:00'dır.

Başvuru yapmayan / öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Öğrencilerin muafiyet sınavından başarılı sayılabilmeleri için sözlü sınavdan 70 ve üstü puan almaları gerekmektedir.

Başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü