2020-2021 Akademik Yılı Güz Dönemi Ek Yerleştirme İle Kayıt Olan Öğrenciler İçin Muafiyet Sınav Takvimi (Hazırlık Hariç) | Kapadokya Üniversitesi

İngilizce – I (YING Ön lisans programlar) muafiyet sınav takvimi için tıklayınız. (Ön şartlı değildir)*

İngilizce – II (YING Ön lisans programlar) muafiyet sınav takvimi için tıklayınız. (Ön şartlı değildir.)*

İngilizce – I (TR-TRU) muafiyet sınav takvimi için tıklayınız. (Ön şartlıdır)*

İngilizce – I (KH) muafiyet sınav takvimi için tıklayınız. (Ön şartlıdır)*

İngilizce – I (Lisans Programlar) muafiyet sınav takvimi tıklayınız. (Ön şartlıdır)*

Takvimlerde belirtilen muafiyet sınavlarına katılım zorunlu değildir.

* YING Kodu, Kapadokya Meslek Yüksekokulu’na ait Genel İngilizce derslerini ifade etmektedir. Ders ön şartlı değildir. İngilizce – I sınavına giren öğrencilerimiz, dersi geçip geçmediğine bakılmaksızın İngilizce – II sınavına girebilmektedirler.

*Ön şartlı derslerde; (Aşağıdaki şartlar sadece muafiyet sınav takvimi linkinde ilgili bölümlerde adı geçen dersler için geçerlidir);

• İngilizce – I dersinin geçilmesi durumunda İngilizce – II sınavına;
  • İngilizce – II dersinin geçilmesi durumunda İngilizce – III sınavına;
  • İngilizce – III dersinin geçilmesi durumunda İngilizce – IV sınavına;
  • İngilizce – IV dersinin geçilmesi durumunda İngilizce – V sınavına;

girilebilmektedirler. Bunun için ayrı bir dilekçe yazılmayacak olup, sınav sonuçlarının ilgili ön şartlı dersin sınavı öncesinde Yabancı Diller Birimi tarafından ilgili yerleşke panosunda açıklanmasının beklenmesi gerekmektedir. Sınav sonrasında yabancı diller birimi ile irtibata geçilmesi önem arz etmektedir.

Covid-19 tedbirleri gereğince muafiyet sınavına katılacak öğrencilerin e-devlet üzerinden HES kodu almaları gerekmektedir. HES kodu bulunmayan öğrenciler sınav binasına alınmayacaktır. Öğrencilerimizin kod kontrolü sırasında mesafe kurallarına riayet etmeleri önem arz etmektedir.

Başarılar dileriz.

Diğer Duyurular Tümü