2020-2021 Akademik Yılı Ek Yerleştirme İle Kayıt Olan Öğrenciler İçin Muafiyet Sınavları (Hazırlık Hariç)

2020-2021 akademik yılı güz dönemi muafiyet sınavları Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 14-17 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Sınav için başvuru alınmayacaktır. Ek yerleştirme ile kayıt olan tüm öğrencilerimiz için saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Lisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Önlisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.

Covid-19 tedbirleri gereğince muafiyet sınavına katılacak öğrencilerin e-devlet üzerinden HES kodu almaları gerekmektedir. HES kodu bulunmayan öğrenciler sınav binasına alınmayacaktır. Öğrencilerimizin kod kontrolü sırasında mesafe kurallarına riayet etmeleri önem arz etmektedir.

Başarılar dileriz.