2020-2021 Akademik Yılı Ek Yerleştirme İle Gelen Öğrenciler İçin Önceki Öğrenmenin Tanınması ve İntibak İşlemleri ile İlgili Başvurular (Lisansüstü Programlar Hariç) | Kapadokya Üniversitesi

2020-2021 Akademik Yılı Ek Yerleştirme İle Gelen Öğrenciler İçin Önceki Öğrenmenin Tanınması ve İntibak İşlemleri ile İlgili Başvurular (Lisansüstü Programlar Hariç)

Önceki öğrenmenin tanınması ve intibak işlemleri ile ilgili başvurular 08-10 Ekim 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Muafiyet/Transfer talep formunu indirmek için tıklayınız.

* Muafiyet/Transfer talep formundaki daha önce alınan dersler bölümünde yer alan bilgilerin önceki Üniversiteden alınan transkripte yazdığı şekilde; karşılığında muaf olmak istenen bilgilerin ise Üniversitemizdeki bölüm ve programlara ait aşağıdaki müfredatlardan seçilerek tam ve eksiksiz olarak doldurulması gerekmektedir.

 

- Meslek Yüksek Okulu Programları için;

2020 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

2019 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

2018 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

 

- Lisans Programları için;

2020 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

2019 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

2018 yılında kayıt olan öğrencilerimize ait müfredatı indirmek için tıklayınız.

 

*Başvuruda bulunacak öğrencilerin muafiyet/transfer talep formu ile birlikte transkript ve onaylı ders içeriklerini kargoyla KAPADOKYA ÜNİVERSİTESİ Mustafapaşa Yerleşkesi 50420 - Mustafapaşa, Ürgüp / Nevşehir adresine göndermeleri veya transfer.kapadokya.edu.tr adresi üzerinden belgelerini yüklemeleri gerekmektedir. Fax yoluyla yapılan başvurularda oluşan yoğunluk nedeniyle web sayfasının kullanılması önem arz etmektedir, daha önce fax yolu ile yapılmış olan başvuruların ise onay belgelerinin saklanması, onay belgesi olmayanların web sayfası üzerinden yeniden başvuru yapmaları gerekmektedir. Kargo yoluyla teslim edilmeyen veya fax yoluyla ulaşmayan belgelerden Üniversitemiz sorumlu değildir.

* Başvuru süresinden sonra gelen belgeler değerlendirmeye alınmayacaktır.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız