2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Muafiyet Sınavı Başvurusu (Hazırlık Sınıfları Hariç Trimestir Bölüm/Programlar için) | Kapadokya Üniversitesi

2020-2021 Akademik Yılı Bahar Dönemi Muafiyet Sınavı Başvurusu (Hazırlık Sınıfları Hariç Trimestir Bölüm/Programlar için)

2020-2021 akademik yılı bahar dönemi muafiyet sınavları (trimestir bölüm/programlar için) Mustafapaşa, Ürgüp ve Sabiha Gökçen yerleşkelerinde 14-15 Ocak 2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvurular 08-10 Ocak 2021 tarihlerinde online olarak alınacaktır. Sınavlara başvuru yapmak isteyen öğrencilerimizin muafiyet.kapadokya.edu.tr adresine TC kimlik numaraları ve öğrenci numaraları ile giriş yaparak başvuru yapmaları gerekmektedir. Öğrenci numaralarına kayit.kapadokya.edu.tr adresinden erişilebilmektedir.

Aşağıdaki dersleri hiç almamış veya daha önce alıp başarısız olmuş öğrencilerimizden online başvuru yapamayan, seçebileceği ders karşısına gelmeyen öğrencilerimiz okulumuz sekreterliğine başvuru süresi içerisinde fax yoluyla (384 353 51 25) yazılı dilekçe ile talepte bulunabilirler. Fax yoluyla gönderilen belgelerin ulaşıp ulaşmadığına dair fax onayı alınmalıdır. Süresi içerisinde fax yoluyla gönderilmeyen ya da fax yoluyla gönderildiği iddia edilen belgeler için fax onayı ibraz edemeyenler muafiyet sınavına alınmayacaklardır.

Lisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Önlisans programlar muafiyet sınavında açılan ders listesi için tıklayınız.

Son başvuru tarihi 10 Ocak 2021 saat 23:59’dur.

Başvuru yapmayan/öğrenci kimliği yanında olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav saat ve salon bilgileri daha sonra Üniversitemiz web sayfasında duyurulacaktır.


Başarılar dileriz.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız