2020 – 2021 Güz Dönemi Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları Kontenjanı ve Başvuru Koşulları | Kapadokya Üniversitesi

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümü Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları için 2020-2021 akademik yılı güz dönemi başvuru koşulları, kontenjanı ve takvimi aşağıdadır:

Başvuru koşulları

• Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünde Sağlık Bilimleri Yüksekokulu Beslenme ve Diyetetik Bölümü Öğrencisi olmak.
  • Çift Ana Dal için Öğrencinin Başvuru anında ana dal diploma programındaki Ağırlıklı Genel Not Ortalamasının (AGNO) en az 4.00 üzerinden 2.70 olması, yan dal için ise 2.60 olmalıdır.
  • Başvurduğu yarıyıla kadar ana dal diploma programında aldığı tüm kredili ve kredisiz dersleri en az DD veya G notu ile tamamlaması gerekmektedir.
  • Öğrencinin ana dal lisans diploma programında en erken 3. yarıyılın, en geç 5. yarıyılın başında olması gerekir.
  • İlgili bölümün önerisi ve ilgili yönetim kurulu kararı ile belirlenen ek başvuru koşullarını sağlaması, gerekir.

Kapadokya Üniversitesi Çift Ana Dal ve Yan Dal Programları Yönergesi için tıklayınız.

Başvuru için gerekli belgeler

1. Başvuru dilekçesi
  2. Ana dal diploma programı not dökümü
Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu
Bölüm Adı Çift Ana Dal- Yan Dal Yapabilecek Bölüm Yerleşke Çift Ana Dal Kontenjanı Yandal Kontenjanı
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Beslenme ve Diyetetik Nevşehir / Uçhisar 5 6

Başvuru ve Değerlendirme Takvimi

Başvuru Tarihi Değerlendirme Tarihi Sonuç İlan Tarihi Kesin Kayıt Tarihi
Başlangıç Bitiş Başlangıç Bitiş 12.09.2020 Başlangıç Bitiş
06.07.2020 28.08.2020 04.09.2020 11.09.2020 14.09.2020* 18.09.2020*

*COVID-19 salgını sürecine bağlı olarak kesin kayıt tarihi güncellenebilecektir.

Diğer Duyurular Tümü