2020 – 2021 Güz Dönemi Eğitim Faaliyetleri Hakkında | Kapadokya Üniversitesi

2020 – 2021 Güz Dönemi Eğitim Faaliyetleri Hakkında

Sevgili öğrencilerimiz,

Sağlık Bakanlığı 04.09.2020 tarihinde YÖK’e yapmış olduğu bildirimde teorik derslerin mümkün olduğunca yüz yüze aynı ortamda bulunmaksızın uzaktan ve dijital öğretim yöntemleriyle yapılmasını, uygulamalı eğitimlerin zorunlu olduğu programlarda uygulamaların mümkünse ertelenmesini, ertelenmemesi durumunda kişisel koruyucu ekipmanların kullanımı sağlanarak ve gerekli tedbirler alınarak yüz yüze sürdürülmesini önermiş ve bu öneri YÖK tarafından 04 Eylül 2020 tarihli duyuru ile tarafımıza bildirilmiştir. 
Bu gelişme üzerine uzun süredir çalıştığımız örgün / uzaktan karma eğitim planı güncellenmiş ve güz dönemi boyunca tüm teorik derslerin uzaktan öğretim yöntemi ile işlenmesine karar verilmiştir.
2020 – 2021 akademik yılı güz yarıyılında dersler 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.
Uygulamalı derslerin işlenme yöntem ve zamanlaması eğitimin özelliğine ve pandeminin seyrine göre planlanacak ve duyurulacaktır.
Bu süreçte okulumuz hakkında bilgilendirme toplantıları ve etkinlikler yine uzaktan görüşme platformlarıyla yürütülecektir. 
Uzaktan öğretim konusundaki deneyimimizle bu süreci hep birlikte başarıyla tamamlayacağımıza inanıyoruz.


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız