2019 Yılı ve Öncesinde Kaydolan Öğrencilerin Mali Kayıt İşlemleri | Kapadokya Üniversitesi

2019 Yılı ve Öncesinde Kaydolan Öğrencilerin Mali Kayıt İşlemleri

2019-2020 akademik yılı ve öncesinde üniversitemize kaydolan öğrencilerin mali kayıt işlemleri 14 Eylül - 25 Eylül 2020 tarihleri arasında online gerçekleştirilecektir. (Yüz yüze kayıt yapılmayacağı için öğrencilerimizin yerleşkelere gelmesine gerek yoktur.) Mali kayıt işlemleri aşağıdaki süreç doğrultusunda gerçekleştirilecektir.

Tüm öğrencilerimiz ilk önce kayit.kapadokya.edu.tr adresinde yer alan Öğrenci Bilgi Formunu doldurarak kaydetmeli ve çıktısını alarak imzalamalıdır.

Ardından aynı adresteki “Taahhütname Bilgileri” kısmı doldurularak “Eğitim Taahhütnamesi” kaydedilmeli ve çıktısı alınmalıdır. Daha sonra Covid - 19 Tebirlerine Dair Taahütname (indirmek için tıklayınız) indirip imzalandıktan sonra ödeme belgesi (banka dekontu, kredi kartı ödendi bilgisi…) ile birlikte kayitbelgeleri.kapadokya.edu.tr adresine yüklenmelidir.

Evrak yükleme yazılımına yüklenecek belgeler

  1. Öğrenci Bilgi Formu
  2. Eğitim Taahhütnamesi
  3. Ödeme Belgesi (%100 Burslu öğrenciler için geçerli değildir.)
  4. Covid - 19 Tebirlerine Dair Taahütname

* İlgili belgelerin 20 Ekim 2020 tarihine kadar okulumuza şahsen veya kargo yolu ile ulaştırılması gerekmektedir.

Evrak yükleme yazılımına ulaşmak için tıklayınız.

Kullanıcı Adı: T.C. Kimlik Numarası

Şifre: Doğum Tarihi (Boşluk ve noktalama işareti olmadan gün ay yıl şeklinde yazınız (Örnek: 01012000))

 

Öğrenci Bilgi Formunu Doldururken;

Kayit.kapadokya.edu.tr adresinden TC Kimlik No ve Doğum Tarihi (Gün.Ay.Yıl) bilgisi girildikten sonra 2.Kayıt Yenileme ekranı seçilmelidir. Tüm bilgiler girildikten sonra Öğrenci Bilgi Formunu Kaydet ve Yazdır seçeneğini tıklayınız.

 

Taahhütnamede yer alan “Ödeme Yöntemi” alanı

  • Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücretinin %5 peşin indirimi uygulanmış hali görülür. Söz konusu ücret banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATMden Ödeme, Havale-EFT) vasıtasıyla ödenebilir.
  • Kredi Mail Order, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücretinin ¼ lük kısmı görülür. Söz konusu ücret, banka ödeme araçlarından biri (Şubeden ödeme, ATMden Ödeme, Havale-EFT) ve ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi kullanılarak kredi kartı ile ödenebilir. Bu ödeme yöntemi seçildiğinde çıktısı alınan taahhütnamenin üzerine mutlaka kredi kartı bilgisi yazılmalıdır.
  • Kredi Kartı Peşin, taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücretinin %5 peşin indirimi uygulanmış hali görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir.
  • Kredi Kartı Taksitli, (sadece anlaşmalı banka kartları için) taahhütname bilgilerinin doldurulduğu ekranda bu seçenek seçildiğinde, taahhütnamenin ödeme bölümünün 1. satırında, programın toplam ücreti görülür. Söz konusu ücret, ilgili sayfanın en altında yer alan “Ödeme Yap butonuna basarak uzaktan ödeme (Sanal POS) yöntemi ile ödenebilir.

Taksitli ödeme seçeneği Bonus, World, Maximum, CardFinans ve Ziraat BankKart kredi kartları geçerlidir. Ödemelerini söz konusu kartlar ile gerçekleştirecek olanlara Üniversitemiz tarafından 8 eşit taksitte ödeme imkânı sunulmuştur.

Bonus kredi kart sahipleri +2 taksit, World, CardFinans kredi kartı sahipleri ise +3 taksit avantajından yararlanabilecektir.

İlave taksit avantajları ilgili kart sağlayıcı bankalar tarafından yapılmakta olup, kampanya süreleri ve koşulları ilgili bankalar tarafından belirlenmektedir.

 

Eğitim Ücretinin Yatırılacağı Banka Hesap Bilgileri

Havale veya EFT yapılacak ise;

Alıcı: Kapadokya Üniversitesi

IBAN: TR26 0006 2001 0410 0006 2989 81

ıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve okul no veya TC kimlik no

Garanti Bankası Şubesine gidilir ise;

- İsteğe bağlı ödeme

- Kurum Kodu: 2623 (NEV. EĞİTİM HESABI)

- Açıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No veya TC Kimlik No

* Ödeme tutarını hesaplamak için kayit.kapadokya.edu.tr adresinde ön kayıt işlemi tamamladıktan sonra karşınıza gelecek Eğitim Taahhütnamesinden yararlanabilirsiniz. Öğrenci adayları yukarıda ayrıntıları verilen banka hesabına Eğitim Taahhütnamesinde yer alan asgari öğrenim ücretini (taksitli ödeme yapacaklar için eğitim ücretinin ¼’ü) yatırmaları gerekmektedir. Ödemeyi banka aracılığı ile peşin yapmayacakların taahhütname alanına mutlaka kredi kartı bilgilerini girmeleri gerekir.

** Öğrencinin adı-soyadı ve T.C kimlik numarası ödeme dekontunda açık bir şekilde yazılı olarak belirtilmiş olmalıdır.

Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Dolar Hesabı;

Havale veya EFT yapılacak ise;

Kapadokya Üniversitesi

Banka: Garanti Bankası

Şube: Ürgüp Şubesi

Hesap No: 1041-9096111

IBAN: TR67 0006 2001 0410 0009 0961 11

ıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve okul no

Garanti Bankası Şubesine gidilir ise;

- İsteğe bağlı ödeme

- Kurum Kodu: 2623 (Yabancı Uyruklu Öğrenciler İçin Dolar Hesabı)

- Açıklama: Öğrenci Ad-Soyad ve Okul No


Diğer Duyurular Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız