Yüksek Lisans Uzaktan Seyirlik Dersler Başlıyor | Kapadokya Üniversitesi

Yüksek Lisans Uzaktan Seyirlik Dersler Başlıyor

Kapadokya Üniversitesinde, yüksek lisans uzaktan seyirlik dersler başlıyor.

Üniversite sonrası kariyer hayatlarını geliştirmek ve yön vermek, merak ettiklerini deneyimli ve alanında uzman hocalarımıza sormak isteyenlere yönelik hazırlanan Uzaktan Seyirlik Dersler, farklı ders konularıyla ilgilileri ile buluşacak.

Temmuz ayı itibari ile başlayacak olan dersler, uzaktan öğretim sistemimiz (ALMS) üzerinden yapılacaktır. Katılım için kontenjan sınırlı olduğu için ilgililerin kayıt yaptırması gerekmektedir. Dersler ücretsizdir.

Yüksek Lisans Uzaktan Seyirlik Dersler

• Kent, Çevre ve Yerel Yönetimler, Prof. Dr. Ruşen Keleş, 1 Temmuz 2020, Çarşamba saat:19.00 (yapıldı)
  • Odyoloji, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet İhsan Tatarağası, 3 Temmuz 2020, Cuma saat:19.00 (yapıldı)
  • Uluslararası İlişkiler, Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, 8 Temmuz 2020, Çarşamba saat:19.00 (yapıldı)
  • İngiliz Dili ve Edebiyatı, Dr. Öğr. Üyesi Sinan Akıllı, 10 Temmuz 2020, Cuma saat:19.00 (yapıldı)
  • Dil ve Konuşma Terapisi, 16 Temmuz 2020, Perşembe saat:19.00
  • Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Dr. Öğr. Üyesi Hikmet Kuran, 17 Temmuz 2020, Cuma saat:19.00

Derslere kayıt için tıklayınız.