YÖK Kurumsal Dış Değerlendirme Ziyareti | Kapadokya Üniversitesi

YÖK Kurumsal Dış Değerlendirme Ziyareti

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından yürütülen Dış Değerlendirme Süreci kapsamında değerlendirme takımı üyelerimiz dış paydaşlarımız ile öğle yemeğinde buluştu.

Yemeğe değerlendirme takımı başkanı Prof.Dr. Aysun Bay Karabulut, değerlendirme takımı üyeleri Prof. Dr. Berna Musal, Prof. Dr. Fahri Yavuz, Prof. Dr. Musa Göğebakan, Prof.Dr. Serdal Terzi ve Ekrem Öztürk Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Muhammet Çömçe, Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü Nevşehir Temsilcisi Sinan Çetinkaya, Nevşehir Devlet Hastanesi Hastane Yöneticisi - Dr. Yücel Şal, Nevşehir Tabibler Odası Başkanı Uzm. Dr. Hüseyin Ergün, Dinler Turizm AŞ. Yönetim Kurulu Üyesi & Royal Balloon Genel Müdürü Mehmet Dinler, Versa Hastanesi Müdürü Deniz Kantarcı, Versa Hastanesinden Uzm. Dr. Fatih Bozer, Versa Hastanesi Finans Direktörü Osman Vergiveren, Si-Ser İşitme Cihazları Kayseri Bölge Müdürü Yasin Serim katıldı.