Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde | Kapadokya Üniversitesi

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizde

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Üniversitemiz Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret etti.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, kısa süre önce halkımıza hizmet vermeye başlayan, Nevşehir ve çevresine modern sağlık hizmeti sunan Ürgüp’teki ilk özel sağlık kompleksi Ağız ve Diş Sağlığı Merkezimizi ve Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesini gezdi.

Aktürk’e ziyareti sırasında Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Vesile Şenol ve Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Serdar Sütcü eşlik etti. Merkezimizde incelemelerde bulunan Aktürk, halka sunulacak ağız ve diş sağlığı hizmetleri hakkında bilgi aldı.