Akademik ve Kültürel İş Birliklerimizi Güçlendirme Amaçları Kapsamında, Ürdün Krallığı Ankara Büyükelçiliği Heyeti Üniversitemizi Ziyaret Etti | Kapadokya Üniversitesi

Ürdün Krallığı Ankara Büyükelçiliği Kültür Ataşesi Renad Nofal ve Ataşe Yardımcısı Ahmad Alqudah, Üniversitemizi ziyaret ederek akademik ve araştırma faaliyetlerimiz hakkında bilgi aldılar.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar ile bir araya gelen heyet, eğitim altyapısı ve uluslararası iş birliği imkânları üzerine detaylı görüşerek, gelecekteki ortak projeler üzerine değerlendirmelerde bulundular. Üniversitemizin Mustafapaşa Yerleşkesi, Ürgüp Fabrika Yerleşkesi ve Ürgüp Sağlık Yerleşkelerimizi ziyaret eden heyet; Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu, Sağlık Bilimleri Yüksekokulu, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezimizde incelemelerde bulundular. Üniversitemizin akademik yetkinlikleri hakkında bilgi alan ve bölgenin turizm iş birliği fırsatları üzerine de görüş alışverişinde bulunan heyet, Üniversitemizin uluslararası akademik ve kültürel iş birliklerini güçlendirme vizyonu çerçevesinde ağırlandı.

Heyete rehberlik eden; Uluslararası İlişkiler Ofisi Sorumlumuz Öğr. Gör. Alperen Özen ve Araş. Gör.  Aslıhan Babacan, Uluslararası Öğrenci Birimi Öğrenci Sorumlumuz Agamyrat Boryyev Üniversitemizin eğitim programları ve araştırma olanakları hakkında heyete ayrıntılı bilgi sundular.