Üniversitemizde Yılın Gönüllüsü Seçildi! | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemizde Yılın Gönüllüsü Seçildi!

Üniversitemiz, 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü’nde “Yılın Gönüllüsü”nü seçti.

Pandemi sebebiyle Dr. Öğr. Üyesi Ekin Gündüz Özdemirci moderatörlüğünde çevrim içi olarak yapılan ödül törenine TEMA Vakfı Saha ve Gönüllülük Bölüm Başkanı Ayşe Yapıcı konuk oldu.

Ekin Gündüz Özdemirci Yılın Gönüllüsü Ödülü’nün amacının, “Öğrencilerimizin gönüllü çalışmalarını ve bu çalışmalardaki başarılarını desteklemek, gönüllülüğü teşvik etmek, topluma katkı anlayışının yaygınlaşmasını sağlamak, üniversitemizin gelişmesinde gönüllü öğrencilerimizin taşıdığı önemli rolün vurgulanmasını temin etmek ve gönüllü çalışmalarını kutlamak, onurlandırmak.” olduğunu belirtti.

Sadece çevre konusunda değil birçok alana yönelik gönüllülük faaliyetleri gösterilebilecek kurum ve örgütler olduğunu belirten Ayşe Yapıcı, “TEMA olarak küçük yaşlardaki çocuklar da bizde gönüllü olabiliyor, onlarla da ağaçlandırma çalışmaları yapıyoruz. Fidan dikmek çocukları çok mutlu eden bir faaliyet onu hiçbir zaman unutamıyorlar. Gönüllü oluyorlar ve biz onlara TEMA rozeti gönderiyoruz bu şekilde aidiyetleri artıyor.” diyerek küçük yaşlardaki çocukları gönüllülük kavramıyla tanıştırmanın çok önemli olduğunu anlattı.

Yılın Gönüllüsü Ödülü’nü Üniversitemiz Psikoloji Bölümü öğrencisi İhsan Talha Şimşek almaya hak kazandı. Ekin Gündüz Özdemirci, İhsan Talha Şimşek’in üniversitedeki etkinliklerde aktif rol aldığını, farklı kurumlarda sosyal sorumluluk faaliyetlerde bulunduğunu belirterek “Yılın Gönüllüsü” ödülü için gerekli şartları yerine getirdiğini ve bu ödülü almaya hak kazandığını söyledi. İhsan Talha Şimşek gönüllülük faaliyetlerinden bahsederek; aldığı ödülden dolayı çok mutlu olduğunu, liderliği kendisi yapsa da ekip arkadaşları ile bu ödülü aldığını dile getirdi ve Kapadokya Üniversitesine verdiği destekten dolayı teşekkür etti.

İhsan Talha Şimşek, “Yılın Gönüllüsü Ödülü”nü Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’dan aldı.


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız