Üniversitemizde Erasmus Günleri kutlandı | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemizde Erasmus Günleri kutlandı

Tüm dünyada bu yıl 13-15 Ekim tarihleri arasında düzenlenen “ErasmusDays” Üniversitemizde çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Erasmus programından yararlanmak ve bunun yanı sıra programa katılımın gerekliliğinin sağlanması için faydalanılması gereken bilgilerin verildiği ‘Öğrenci Gözünden Erasmus Programı’ etkinliğimiz öğrencilerimizin yoğun katılımıyla yapıldı. Uluslararası İlişkiler Koordinatörlüğümüz; Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığımızın katkılarıyla düzenlenen etkinlikte Erasmus programıyla ilgili bilgiler verilirken programdan daha önce yararlanmış olan öğrencilerimiz deneyimlerini paylaştı. Erasmus programına katılan öğrencilerimiz ve katılımcılar arasında öğrencilerin yurt dışındaki yaşamları, edindikleri tecrübeleriyle ilgili çark oyunu düzenlendi. Program, Sinasos Tiyatro Topluluğu’nun interaktif doğaçlama gösterisiyle sona erdi.

Etkinliğimize Erasmusdays’in resmî sitesindeki haritadan ulaşmak için tıklayınız.

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız