Üniversitemizde Beethoven Rüzgarı Esti | Kapadokya Üniversitesi

Üniversitemizde Beethoven Rüzgarı Esti

Beethoven’ın 250. doğum yılı sebebiyle “Klasik Keyifler” tarafından düzenlenen, üniversitemizin ev sahipliğini yaptığı 8 serilik konserlerin ilki 20 Aralık 2019 tarihinde Uçhisar Sanat Yerleşkemizde yapıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Ali Karasar’ın katılım sağladığı, “Yenilikçi Beethoven” başlığıyla düzenlenen ilk konsere, Kapadokya bölgesinde yaşayan sanatseverler ve üniversite öğrencileri de yoğun ilgi gösterdi.

Ellen Jewett, Mehmet Gökhan Bağcı ve Başar Can Kıvrak’ın keman, viyolonsel ve piyano eşliğinde muhteşem bir konser verdiği gecede, Beethoven’ın Opus 1 dizisinin en cesur eseri olan Do minör Piyanolu Üçlü, “Op.1 No.3”, güçlü ve enerjik Viyolonsel Sonatı “No.5 Op.102 No.2” ile Keman Sonatı “No.10, Op.96” adlı eserleri izleyicilerle buluştu.

Beethoven 250 konser serisinin “Doğaçlamacı Beethoven” başlıklı ikinci konseri ise 21 Şubat 2020 tarihinde sanatseverlerle buluşacak.

 

 


Diğer Haberler Tümü



E-Bülten Kayıt

Okulumuz hakkındaki yeniliklerden haberdar olmak için e-posta adresinizi bırakın.

Onay vermeden bu işlemi gerçekleştiremezsiniz
Kapadokya Üniversitesi veri sorumlusu sıfatıyla, verdiğiniz kişisel verilerin gizliliğini 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununa (KVKK) uygun olarak ve büyük bir hassasiyetle koruyacaktır. Kişisel verileriniz, KVKK’ya uygun olarak işlenecek, sizleri Kapadokya Üniversitesi hakkındaki gelişmelerden e-posta veya telefon yoluyla haberdar etmek için kullanılacaktır. Detaylı bilgi için tıklayınız